Go pakket

Het Go pakket is bedoeld om beter gevonden te worden door zoekmachines. Hier wordt de ‘handeling’ of het ‘product’ als domeinnaam geclaimd. Bijvoorbeeld de zoekterm ‘zonnebanklampen’, de geclaimde domeinnaam is www.zonnebanklampen.com. Deze site wordt doorgestuurd naar de eigenlijke website, namelijk www.bodyquest.nl.

Go pakket

De website van het Go pakket moet minimaal één pagina bevatten (index) en kan door uw webdesigner in dezelfde stijl gemaakt worden als uw website. Op deze manier is het mogelijk – met een kleine investering – uw bedrijf hoger in de zoekresultaten van de bekende zoekmachines te krijgen. Het Go pakket is dus een goedkope manier van adverteren. Het is weliswaar geen garantie dat uw bedrijf bovenaan komt te staan, maar in de meeste gevallen heeft het wel een duidelijk effect.

U zou deze site kunnen gebruiken als een soort landingspagina met verwijzing naar uw andere site, bijvoorbeeld een webwinkel. Bij een Go-pakket maakt u geen gebruik van e-mail van dit domein. Uitbereiding van dit pakket is mogelijk, bijvoorbeeld met extra schijfruimte. Uiteraard kunt u ook opwaarderen, bijvoorbeeld naar een StartersPakket.